29 Mayıs 2013 Çarşamba

2013 PYBS VE SBS Sınav Günü

*5, 6, 7, 9, 10 ve 11. sınıfların sınavı 09 Haziran 2013 Pazar,
*8. sınıfların sınavı 08 Haziran 2013 Cumartesi günü tüm sınav merkezlerinde Türkiye saatiyle 10.00’da merkezi sistem olarak aynı anda başlayıp, tek oturum olarak yapılacaktır. 

*5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11. sınıfların sınavı 100 soru 120 dakika olarak uygulanacaktır. 

Kimlik kontrolleri ve salonlara yerleştirmenin zamanında yapılabilmesi için öğrenciler en geç saat 09.30’da fotoğraflı sınav giriş belgelerinde belirtilen salonda hazır bulunacaktır. Öğrenciler sınava gelirken yanlarında fotoğraflı “Sınav Giriş Belgesi”, “Nüfus Cüzdanı” veya “Pasaport” en az iki adet koyu siyah ve yumuşak kurşun kalem, kalemtıraş ve leke bırakmayan yumuşak silgi bulunduracaktır. Kimlik belgeleri (nüfus cüzdanı veya pasaport) yanında olmayan öğrenciler kesinlikle sınava alınmayacaktır. 

Öğrenciler sözlük, hesap cetveli, hesap makinesi, çağrı cihazı, cep telefonu, telsiz, radyo gibi iletişim araçları ile her türlü bilgisayar özelliği taşıyan cihazları yanlarında bulundurdukları takdirde sınava alınmayacaktır. 

Öğrenciler; sınava fotoğraflı “Sınav Giriş Belgesi”ndeki fotoğrafıyla karşılaştırıldığında tanınmasını sağlayacak bir kıyafetle sınava gireceklerdir.

Sınav başladıktan sonra ilk 20 dakika içinde gelen öğrenciler sınava alınacak, bu öğrencilere ek süre verilmeyecektir. Sınav güvenliğinin sağlanması için ilk 30 dakika içinde sınav salonu terk edilmeyecektir. Sınav bitimine 15 dakika kala, (özel eğitime ihtiyacı olan öğrenciler hariç) sınavın güvenliği açısından sınav salonunda en az 2 (iki) adayın kalması sağlanacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arkadaşlar yorumlarınız yönetici tarafından denetlendikten sonra paylaşılacaktır.
İlginize teşekkür ederiz. Yayınlanan yorumlar sayfanın en alt kısmında görüntülenmektedir.