27 Şubat 2014 Perşembe

2014 PYBS bursluluk sınavı ve başvuruları ne zaman yapılacak?

PYBS, 5, 6, 7, 9, 10 ve 11. sınıfların 22 Haziran 2014 merkezi sistem sınavı olarak MEB YEĞİTEK tarafından yapılacaktır. PYBS, tüm il merkezleri ile başvuru sayısına göre gerekli görülen ilçe merkezlerinde, yurt dışında ise sınava girecek en az 10 (on) öğrenci olmak kaydıyla; Lefkoşa, Riyad, Medine, Cidde, Tebük, Kuveyt, Aşkabat, Taşkent, Bakü ve Bişkek’te yapılacaktır. 

8. sınıf öğrencileri için ayrıca PYBS yapılmayacak olup, bu öğrencilerin ortak sınavlardan aldıkları puanlar, PYBS puanı olarak kullanılarak yerleştirme işlemleri yapılacaktır.

2014 PYBS başvuruları 2014 Şubat veya Mart ayında yapılır. Kılavuz yakın zamanda açıklanır. Açıklandığında sınav ve sınav tarihi ile ilgili daha net bilgi verilebilir. 2013 PYBS başvurularının 11-22 Mart 2013 tarihlerinde olduğu göz önüne alınırsa 2014 içinde yakın tarihler olması mümkün.

18 Şubat 2014 Salı

Pilleri neden çöpe atmamalıyız?

Bu gün dünya için, gelecek nesiller için ve kendimiz için bir şeyler yapmaya başlayalım. Duyarlı olalım çevremize. Etrafımızdaki insanları da bu konuda bilinçlendirelim. Çevremizi koruyalım.Çünkü gidebileceğimiz başka bir dünya daha yok. Bu konuda herkesin yapabileceği şeyler vardır mesela atık piller hakkında bir şeyler yapabilirsiniz.

16 Şubat 2014 Pazar

8. Sınıf İnkilap Tarihi Çalışma Kitabı Cevapları Netbil Yayınları

Netbil Yayınları 8. Sınıf İnkilap Tarihi Çalışma Kitabı Cevaplarını sizlere rehberlik etmesi amacıyla sayfamıza ekledik. 

Uyarı: Kopya amaçlı kullanmayınız!!!


Çalışma Kitabı Sayfa 10

Bisiklet Yayınları 8. Sınıf Türkçe Çalışma Kitabı Cevapları

Bisiklet yayınları Türkçe 8. Sınıf Çalışma kitabı ve cevaplarını sizlere rehberlik etmesi amacıyla sayfamıza ekledik. 

Uyarı: Kopya amaçlı kullanmayınız!!!

8. Sınıf Türkçe Çalışma Kitabı Sayfa 1
8. Sınıf Türkçe Çalışma Kitabı Sayfa 2