23 Mayıs 2013 Perşembe

2013 PYBS-SBS Adım Adım Sınava Giriş Belgesi

2013 SBS sınav giriş belgesi 27 Mayıs 2013 tarihinden itibaren yayınlanmaya başlanacaktır. Muhtemelen bir gecikme olmaz ve bu tarihte yayınlanır.

2013 sınav giriş belgesi http://www.meb.gov.tr veya http://oges.meb.gov.tr adreslerinden okul müdürlükleri tarafından renkli olarak alınacak, mühürlenerek onaylandıktan sonra öğrenciye teslim edilecektir.

Fotoğraflı sınav giriş belgesinde öğrencinin kimlik bilgileri ile sınava gireceği sınav bölgesi, bina, salon ve sıra bilgileri yer alacaktır. Öğrenci, sınav giriş belgesinde yer alan sınav bölgesinde, binada, salonda ve sırada sınava girecektir.

Doğal afet, yangın ve benzeri olağanüstü durumlarda Bölge Sınav Yürütme Komisyonu’nun teklifi üzerine Başkanlığın uygun görüşü ile öğrencinin sınav yeri değiştirilebilecektir.

Fotoğraflı sınav giriş belgesini kaybeden öğrenciler, belgenin yenisini başvuru yaptığı okul müdürlüklerinden alabilecektir.

Yurtdışından sınav başvurusu yapan öğrencilerin sınav giriş belgesi 27 Mayıs 2013 tarihinde, Ek-1 “2013-SBS-Yurt Dışı başvuru Talep Formu”nda belirtilen  e-posta adresine gönderilecektir. Öğrenciler elektronik ortamdan aldıkları sınav giriş belgesini bulundukları ülkedeki eğitim ataşeliklerine onaylatacaklardır.

Sınav giriş  belgesini  alamayan  öğrenciler sbs8@meb.gov.tr  elektronik  posta adresinden Bakanlığıa ulaşabileceklerdir.

Engelli öğrencilerin sınav giriş belgesinde, kimlik bilgilerinin yanında sınavda alacağı özel hizmet durumu yer alacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Arkadaşlar yorumlarınız yönetici tarafından denetlendikten sonra paylaşılacaktır.
İlginize teşekkür ederiz. Yayınlanan yorumlar sayfanın en alt kısmında görüntülenmektedir.